Lahjakortit

Lahjakorttien käyttö & voimassaoloaika

Lahjakorttimme ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä ja käyvät kaikissa liikkeissämme. Lahjakortin voi halutessaan käyttää myös useammassa erässä. Kaikkia lahjakortteja voi hyödyntää halutessaan myös tuoteostoihin sekä virvoitusjuomiin. Ajanvaraus tulee olla viimeistään lahjakortin viimeisenä voimassaolopäivänä. Korttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin arvo

Voit ostaa lahjakortin valitsemallesi palvelulle tai summalle. Suosituimmat palvelumme lahjakorteiksi ovat palvelupakettimme, jotka sisältävät vapaavalintaisen oluen/virvoitusjuoman (esim. Royal Service, Hemmottelupaketti hiuksille/parralle). Voit ostaa lahjakortin myös itse määrittelemällesi summalle.

Halutessasi voit myös yhdistellä palveluita, sekä lisätä oluita/virvoitusjuomia lahjakortille.

Pidätämme oikeuden palveluvalikoiman muutoksiin. Mikäli lahjakortille ostettu palvelu on poistunut valikoimasta, voi lahjakortin käyttää johonkin toiseen palveluun tai tuoteostoihin. Ostettua lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi.

Lahjakortti sähköpostiin

Netistä sähköpostiin tilattava lahjakortti on nopein ja helpoin vaihtoehto. Sähköpostitse toimitettavat lahjakortit tulevat heti oston jälkeen sähköpostiisi, tai vaihtoehtoisesti suoraan lahjansaajan sähköpostiin. Mikäli tilaat lahjakortin suoraan lahjansaajalle, saat itse sähköpostiisi vahvistuksen ostosta. Säilytä saamasi maksuvahvistus.

Lahjakortti liikkeestä

Myymme lahjakortteja myös jokaisessa liikkeessämme. Tervetuloa ostoksille paikan päälle!

Ostoskori